SZIGMATEC KFT. 4400 Nyíregyháza, Moszkva u. 32. Tel.: 0642/311-746, 0630/9636-405

Euro Flexy 150TE frissítés

 

https://www.youtube.com/watch?v=OPIs9D9zBCU&feature=youtu.be

 

Youtube csatornánkon felirattal frissítették a telepítést segítő videót, az alapértelmezett beállításokhoz (SD kártya nélküli frissítés): 

 


 

Sam4s NR-300 szoftverfirssítés

SAM4S NR-300 pénztárgép szoftverfrissítés!

A szoftverfrissítés befejezésekor a pénztárgép kinyomtat egy bizonylatot, amelyen a "Sikeres pénztárgép program csere!" felirat szerepel, továbbá a kijelzőn megjelenik az "ELADÁS MÓD KIJELENTKEZVE!" felirat. A sikeres frissítés után pénztárgépen a napi munka az "1" számbillentyű és az "ELADÓ" funkciógomb lenyomása után kezdhető meg.

 

 

Ki kötelezett gépi nyugtaadásra


Ki kötelezett pénztárgéppel, taxaméterrel teljesíteni a nyugtaadási kötelezettséget
I. A nyugtaadási kötelezettség, és annak gépi úton – pénztárgéppel, taxaméterrel – történő teljesítésére vonatkozó kötelezettség
1. Nyugtaadási kötelezettség
Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (továbbiakban: Áfa tv.

http://www.nav.gov.hu/data/cms291763/Ki_kotelezett_penztargeppel__taxameterrel_teljesiteni_a_nyugtaadasi_kotelezettseget.pdf

Éves felülvizsgálat

Pénztárgépek éves kötelező felülvizsgálata.

 

Ezúton felhívjuk figyelmüket az online pénztárgépet használó ügyfeleknek, hogy a hatályban lévő 48/2013. (XI.15.) NGM rendelet 48. §. (82156. oldal) alapján az online pénztárgép megszemélyesítést (vagy legutóbbi éves felülvizsgálatot) követően, 365 napon belül kötelező a pénztárgépek éves szervizes felülvizsgálata. Ennek elvégeztetése az online pénztárgépet használó felelőssége. Mivel ez kötelező érvényű, a NAV ezt ellenőrizheti és a határidő lejárta után mulasztási bírsággal büntetheti (akár egymillió forint mulasztási bírságot is kaphat). A felülvizsgálatot kizárólag NAV nyilvántartásában szereplő pénztárgép szervizes végezheti el.

 

Az éves felülvizsgálat során a szerviz ellenőrzi, hogy történt-e illegális beavatkozás vagy ennek kísérlete a pénztárgépen. Szükség esetén kicserélik az adóügyi ellenőrző egység (AEE) akkumulátorát is, vagy ha betelt az adóügyi memória, akkor újat szerelnek be.

A vizsgálat tényét rögzíteni kell a pénztárgépnaplóban. A napló megőrzése és dokumentálási kötelezettsége a tulajdonost terheli.

 

Nyilvántartjuk ügyfeleinket és az aktuális időben mindenkit személyesen értesítünk a felülvizsgálat esedékességéről.

 Amennyiben szervizünkben (4400 Nyíregyháza Moszkva út 32.) végezteti el a felülvizsgálatot, úgy:

Hétfőtől - Péntekig: 7,30 - 16 óra között, tudjuk fogadni.

Amennyiben, üzletében végezteti el a felülvizsgálatot, azt szervizünktől kiszállással megrendelheti.

Az alábbi elérhetőségeinken tud időpontot egyeztetni.

Tel: 0642/500-536,  0642/311-746,  0630/9636405,

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 A feladat elvégzéséhez szükségesek:

- Pénztárgép

- Pénztárgépnapló

- Működési engedély (vagy másolata), vagy a telephelyre vonatkozó egyéb okirat megléte.

Az online pénztárgép a felülvizsgálati időben nem üzemel (Pl.: forgalomból kivont, szünetel a tevékenység) kérjük, ezt jelezze felénk.